Spijlbussen.nl

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - Rob

Pagina's: 1
1
Importeren, invoeren en taxeren / Oldtimer verzekering
« Gepost op: maart 03, 2022, 11:45:12 am »
Waar letten jullie op bij de verschillende keuzen van WA, WA+ Casco/Allrisk etc bij zaken zoals schade, diefstal, brand, repatiering constructies.

Ik ben orrienterende naar een geschikte verzekering nadat ik een taxatie heb laten doen, ik denk dat er meer mensen zijn die deze vraag zullen hebben (of hebben gehad). Deel hier je tips, truck, aanbeveilingen, voor- en nadelen. Hiermee kan ieder voorzich een afweging maken om een geschikte verzekering te kiezen.

2
Even voorstellen / Rob stelt zich voor
« Gepost op: januari 25, 2022, 16:08:48 pm »
Ik ben Rob en woon onder de rivieren en heb al enige tijd een 63'er T1 (8 jaar op moment van schrijven).

Het is een project bus wat ik gekocht had met de wetenschap dat deze opgeknapt zou worden zodat deze er fatsoenlijk uit zou zien en rijdbaar was ... oooh boy, wist ik maar beter! Mijn topic op het oude forum was vooral een chronologische volgorde van het werk wat er gedaan werd. Niet zo uitgebreid als sommige dat beschreven maar goed te volgen.

De bus is volledig uit elkaar gehaald, gestraald, gespoten en opgebouwd. Het verloop heeft 8 jaar geduurt tot nu maar effectief ben ik er minder mee bezig geweest dan gewild. Het leven overkwam me, huisje (renovatie), boompje beestje (gezin werdt ook werkelijkheid). Combineer dat maar eens met een dergelijke hobby. Buiten dat moest er ook geleefd worden, dus was de bus ook garagevulling.

Wel had ik in de eerste 2 jaar al heel veel uitgezocht en opgeslagen als informatie in mn hoofd en ook digitaal. Ook betreft onderdelen had ik al een hoop bij elkaar gesprokeld. Dus het was allemaal goed uit te leggen aan degene die aan mijn bus hebben gewerkt, want zoals ook Wouter schrijft, ik ben geen plaatwerker en geen monteur. Het allerbelangrijkste is dat ik er een hoop lol aan beleef, en geniet van wat er allemaal bij komt kijken. En dat doe ik!

Waar het ooit mee begon (8 jaar terug)


Wat de status van dit moment is:
Net van de paintjob terug


Hemel geplaatst

Pagina's: 1