Pagina's: [1]   Omlaag
Auteur Topic: 8 Juli, Keverdag Schagen!  (gelezen 1698 keer)
0 geregistreerde leden en 1 gast bekijken dit topic.
Airbus
Spijl is het geworden

Offline Offline

Berichten: 1.470


Low 64-er MGPW OG paint


x x x
« Gepost op: Juli 05, 2018, 08:38:35 »

Keverdag Noord-Holland 2018

http://www.keverdagnoordholland.nl/

Info van de site:


Zondag 8 juli 2018 organiseren we, vanaf 11:00 uur, op en rond de Markt in het altijd gezellige centrum van Schagen de 14e editie van Keverdag Noord-Holland!


Een leuke dag uit voor het hele gezin! Met ruim 450 luchtgekoelde Volkswagens, een (autogerelateerde) markt, gezellige terrasjes en spetterende muziek op het podium bij de kerk. Deelname en toegang is gratis, inschrijven is niet nodig!


Voor de allerjongste Kevertalenten ontbreekt de kindertent ook dit jaar weer niet. Met onder andere kleurplaten, een springkussen en natuurlijk schmink!


Vanwege het grote succes van de afgelopen 9 jaar gaan we de ‘Bus parking only’ (alle luchtgekoelde Volkswagen bussen weer bij elkaar op de parkeerplaats) ook komend jaar weer toepassen.


Show & Shine

Tot slot zijn er ook weer mooie prijzen te winnen in diverse categorieën met de Show & Shine. Wordt jouw luchtgekoelde Volkswagen een Best of Show?


Onderdelenmarkt

Ook op onze onderdelenmarkt staan? Stuur dan een e-mail met uw naam, adres, telefoonnummer en met welke handelswaar u wilt komen naar onze marktmeester. Een grondplaats kost € 15,00 en een marktkraam € 30,00.

Gelogd

Spijl 64' - Bagged - Porsche steeringrack- Porsche brakes - IRS -  1600cc -( T4 2.0 EFI turbo in the making!)

Steekwoorden:
Pagina's: [1]   Omhoog
Print
 
Ga naar: