Spijlbussen.nl

Split Chat => Kletshoekje => Foto van de maand => Topic gestart door: the bus driver op januari 03, 2011, 10:42:40 am

Titel: Foto Van De Maand
Bericht door: the bus driver op januari 03, 2011, 10:42:40 am
Een nieuwe Foto Van De Maand!!

Wat is de bedoeling;
Elke maand wordt er een thema neergezet, zorg dat je bij de eerste 10 bent om kans te maken als winnaar van die maand! Want zodra er 10 foto's zijn wordt de poll opgestart.
Om het leuk te houden gaan we op het einde vh jaar de 3 beste foto's van elke maand gebruiken en verwerken in een coole kalender, zo maak je zelf ook kans om met je eigen bus in een leuke kalender bij jouw thuis in de woonkamer te hangen!!

Regels van het spel":
- Max! 10 foto's/maand maken kans als winnaar.
- Poll wordt opgestart vanaf de eerste 10 foto's bekend zijn of automatisch op de 20ste van de maand. ( daaropvolgende foto's worden verwijderd)
- Enkel recente (niet ouder dan 12 maanden) foto's die gemaakt zijn rond het thema gelden, foto's die niets te maken hebben met het aangestelde thema van diezelfde maand worden verwijderd.
- De persoon die de foto plaats moet ook auteur zijn van deze foto.
- Indien jij eigenaar bent van de winnende foto zorg dan dat je de foto op het einde vh jaar kan aanleveren in de hoogste resolutie en zonder signature.
- Per maand kan er 1 foto/lid deelnemen.
- De foto moet uiteraard een spijlbus als inhoud vertonen.
- Zwaar bewerkte foto's worden niet ge-accepteerd ( zwart-wit of Sepia kan wel)
- De winnaar van de maand kiest onmiddelijk het thema van de volgende maand en start een nieuw topic op met "Foto Van De Maand Januari.. Februari.. Augustus.." .
- Thema's die doorgaans niet haalbaar zijn, schunnige objecten bevatten of simpelweg niets met ons forum te maken hebben zullen worden verwijderd en vervangen worden. ( tip: Denk aan de maand vh Jaar inzake weer, vakantie's etc.. daarvan wordt de kalender alleen maar mooier)
- Hou het competitief met je collega leden zodat we niet elke maand dezelfde winnaar krijgen.